Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Armin van Buuren i A State Of Trance u Areni

Armin van Buuren i A State Of Trance u Areni

Otkazuje se trens događaj A State Of Trance 550, zakazan za 3. mart u Beogradskoj areni, usled objektivnih razloga. Odluka je zasnovana na zajedničkom dogovoru organizatora u Srbiji, Insomnia Global SEE i producenta događaja, Alda Events. Novac za kupljene ulaznice može se refundirati od 1. do 30. marta na prodajnim mestima Eventim na kojima su ulaznice kupljene…

 

OTKAZANO!

U Beogradskoj areni, 3. marta 2012, gostovaće Armin van Bjuren (Armin van Buuren) i predstaviti spektakl „A State Of Trance“.

Događaj organizuje Insomnia Global SEE, organizator zaslužan za prethodni i budući Sensation u Srbiji. Prodaja ulaznica počinje u petak, 16. decembra, po ceni koja je posebno prilagođena fanovima u ovom regionu! Regularna cena karte iznosi 2.900 dinara, odnosno 29,50 evra, VIP ulaznica košta 8.000 dinara, tj. 80 evra, a cena Sky Deluxe karte uz samu binu iznosi 10.000 dinara, tj. 100 evra.

Na raspolaganju su prodajna mesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene, Ušće SC, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com.

Arminov A State of Trance (ASOT) jedan je od najomiljenijih radijskih programa na svetu, koji svoje jubileje slavi organizovajem velikih događaja na dva kontinenta u trajanju od četiri nedelje. Ove godine, ASOT 550 kreće iz Beograda, koji je prvi među samo šest gradova na svetu koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu (ostali gradovi: Moskva, Kijev, Los Anđeles, Majami i Den Boš). Vrshunski DJ-evi koji će nastupiti u Beogradu, pored Armina, su sledeći: Andy Moor, Dash Berlin, Judge Jules, Markus Schulz, Setrise, Simon Patterson.

A State Of Trance dovešće u Beograd mnogobrojne fanove širom sveta, kao što se dogodilo i 2011. godine kada je Insomnia Global SEE organizovala Sensation, takođe u Beogradu. Armin van Bjuren je već četiri godine zaredom proglašen za najboljeg DJ-a na listi „DJ Mag Top 100“, osvojio je nagradu za „Najbolji Mix radijski šou“ na Zimskim muzičkim konferencijama 2006, 2007, 2008, 2009 i 2011.

Armin je, najavivši novu turneju, izjavio: „Kao i prošle godine, želim ponovo sve da uradim tako da ASOT 550 pretvorim u prvoklasni svetski događaj. Veoma se radujem što ću ovaj doživljaj podeliti sa svim slušaocima, posetiocima i DJ-evima!“ (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.