Naslovna » Izlasci » Beogradski doček Nove godine 2012.

Beogradski doček Nove godine 2012.

Novogodišnji koncert biće organizovan 31. decembra od 21.00 na platou ispred Doma Narodne skupštine.

Pod sloganom „Beograd grad otvorenog srca“, na Beogradskom dočeku Nove 2012. godine nastupiće Galija (21.00), Plavi orkestar (22.30), Van Gogh (00.10) i Sergej Ćetković (1.30). Voditelj programa je Ivon Jafali. Pored muzičkog programa, sa led ekrana na pozornici, novogodišnje čestitke će uputiti najuspešniji sportisti u prethodnoj godini, a u ponoć, uz odbrojavanje, nebo nad Beogradom zasuće vatromet u zvuke valcera.

Beogradski doček Nove godine na gradskim trgovima već godinama je prepoznatljiv brend ne samo u Beogradu, već i u čitavom regionu. Odlikuje ga poseban beogradski duh, koji osnažen i ojačan novogodišnjim programima, nudi nezaboravan provod i izuzetnu zabavu svim Beograđanima i dobrodošlim gostima sa različitih meridijana.

Program, koncept, mesta dešavanja, poruka koju šaljemo svetu formiraju jedinstven, zabavan, ali istovremeno i kulturan stil našeg prestonog grada. Na osnovu dosadašnjeg iskustva, kao najuspešnija varijanta Beogradskog dočeka Nove godine iskristalisao se muzički program na impozantnoj bini ispred Doma Narodne skupštine. (danubeogradu.rs)

Doček Nove godine 2012. u Beogradu

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

4 komentari

  1. Impozantan duh Beograda oličen u Sergeju Ćetkoviću, Plavom Orkestru I Galiji… Eeeee….

  2. U Nisu "Neverne bebe" i "Tri frajle". 😉