Naslovna » BG servis » Izdato više od 208.000 „Bus plus“ kartica
Bus plus

Izdato više od 208.000 „Bus plus“ kartica

Od avgusta, kada je počelo izdavanje personalizovanih kartica za javni gradski prevoz, do danas je izdato više od 208.000 „smart kartica“, saopšteno je iz sistema „Bus plus“.

Kako se navodi, 6. decembra na 26 prodajnih mesta izdato je rekordnih 4.785 personalizovanih kartica. U proseku je na svakom mestu 200 građana dobilo svoju novu karticu za gradski prevoz, što znači da je proces izdavanja jedne kartice trajao tri minuta.

Ove kartice će zameniti dosadašnje pretplatne karte i povlastice. Sistem elektronskih kartica za javni prevoz primenjuje se u većini evropskih gradova, Londonu, Madridu, Barseloni, Rimu, Milanu, Firenci i mnogim drugim, a zastupljen je i u najvećem broju zemalja u svetu.

Personalizovane kartice izdaju se na 26 mesta u gradu, a spisak pogledajte OVDE! Broj korisničkog centra je 7155-155.(Beoinfo)

 

[box_dark]Svi Beograđani koji još uvek nisu izvadili „bus plus smart karticu”, koja će od 1. januara naredne godine zameniti trenutno važeće markice i karte za prevoz vozilima GSP-a, moći će to da učine od naredne sedmice na novom prodajnom mestu – na trećem spratu Palate „Beograd“, glavni ulaz sa platoa ispred „Beograđanke“.

Na inicijativu gradonačelnika, zbog velikih redova koji se stvaraju na postojećim prodajnim mestima i niskih temperatura, u ovaj prostor biće smešteno deset šaltera na kojima će Beograđani moći, sklonjeni od vetra i padavina koje se najavljuju za naredne dane, da izvade „bus plus smarta kartice“.[/box_dark]

 

POVEZANI TEKSTOVI…
Nova serija „Bus plus“ kartica“
Još dva mesta za izdavanje „Bus plus“ kartica
Izdata je 100.000. personalizovana BusPlus kartica

 

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.