Naslovna » BG svaštara » Požeška 1. januara – Ulica otvorenog srca

Požeška 1. januara – Ulica otvorenog srca

Deo programa beogradske manifestacije „Grad otvorenog srca“ biće i ove godine obeležen na opštini Čukarica manifestacijom „Požeška – Ulica otvorenog srca“. Ovaj događaj će se održati u nedelju, 1. januara 2012. godine, od 12.00 do 16.00.

Na dve bine koje će biti postavljene u Požeškoj ulici, smenjivaće se poznati srpski bendovi, solisti, di-džejevi i poznati Čukaričani, a ulicom će prošetati klovnovi, žongleri, akrobate i ulični zabavljači. Već 24 godine, koliko postoji „Ulica otvorenog srca“, ona ima humanitarni karakter. Tako će biti i ove. Tokom manifestacije prodavaće se crveni nosići, a oni koji ih budu nosili podržaće rad Osnovne škole „Miloje Pavlović“ u kojoj nastavu pohađaju učenici sa smetnjama u razvoju.

Prošlogodišnju manifestaciju u Požeškoj ulici posetilo je oko 10 hiljada naših sugrađana. Organizatori očekuju da ih ove bude bar tri puta više. Manifestacija „Grad otvorenog srca“ se ove godine, osim u opštini Čukarica, održava i u opštinama Novi Beograd, Zvezdara, Mladenovac i Obrenovac. (Beoinfo)

Jedan komentar

  1. dođite Brđani da se družimo !!!