Naslovna » Izlasci » Sport » Festival sporta i zdravog života 2012

Festival sporta i zdravog života 2012

„Arena No.1 Urban fest“ – festival sporta i zdravog načina života, biće otvoren od 30. januara (19.00) do 5. februara, u Delta Cityju.

Svi ljubitelji sporta će, na dve lokacije šoping mola, uživati u fitnes programima, borilačkim i plesnim veštinama, a jedan dan festivala biće posvećen najmlađima. Oni će imati priliku da se oprobaju i nadmeću u raznim sportskim aktivnostima, a najbolji među njima biće nagrađeni. Takođe, svi zaintersovani za slobodno penjanje i streličarstvo, dobiće po jedan besplatan čas iz ovih sportova.

Specijalni gost na otvaranju biće Ivan Zeljković, koji će pričati o dokumetarnom filmu „Sam protiv sebe“, u kom igra glavnu ulogu. On će opisati svoje angažovanje u cilju povratka u zdrave, sportske životne navike, zbog kojih će za šest meseci smršati 40 kg.

Gosti na otvaranju Urban festa biće i proslavljena karatiskinja Tanja Petrović, doktor Saša Plećević (dr Feelgood) kao i predstavnici atraktivne brazilske veštine kapoere. Oni i drugi brojni profesori, biće gosti predavači tokom svih sedam
dana, koliko će Urban fest biti otvoren, i koji će edukovati zainteresovane posetioce na temu sporta, rekreacije, nutricionizma. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.