Naslovna » Izlasci » Film » Sigurna kuća (Safe House)

Sigurna kuća (Safe House)

Od 9. februara u bioskopima će se prikazivati film reditelja Denijela Espinoze „Sigurna kuća“ (Safe House).

Cele godine, Met Veston je bio frustriran zbog neaktivne, učmale službe u Kejptaunu. „Domaćin“ sigurne kuće koji ima ambicije da bude samostalni agent dugo je čekao pravu priliku da se dokaže. Kad se ispostavi da je prvi i jedini stanar kog je dobio na čuvanje najopasniji čovek kog je ikad video, Veston će se spremiti za svoju dužnost. Tobin Frost je odolevao hapšenju skoro deset godina. Jedan od najboljih operativaca koje je CIA imala, bivši obaveštajac prodavao je vojne tajne svima koji bi mu platili od trenutka kad je napustio službu. Od razmenjivanja tajni sa Severnom Korejom do pomaganja tajnim agentima, šteta koju je načinio svojoj zemlji je nemerljiva. A sad se vratio u bazu sa još jednom tajnom.

Najopasnijeg odmetnika iz CIA i operativca početnika napadaju plaćene ubice. Neočekivani saveznici pokušaće zajedno da otkriju ko želi da ih ubije…

Uloge u akcionom trileru tumače Denzel Vošington i Rajan Rejnolds, kao i Sem Šepard, Robert Patrik, Vera Farminga, Brendan Glison… (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.