Naslovna » BG svaštara » Promocije » Druga ovogodišnja promotivna akcija Jata

Druga ovogodišnja promotivna akcija Jata

Do 29. februara Jat Airways nudi povratne karte po atraktivnim cenama koje važe za putovanja od 1. marta do 1. jula ove godine.

Povratnu kartu za Beč putnici će moći da nabave po ceni od 99 evra. Za 103 evra moći će da putuju u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid i Dubrovnik. Karte od 133 evra Jat nudi za letove u Atinu, Istanbul, Rim, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm, Geteborg, Brisel i London (Getvik). Destinacije za koje će leteti po ceni od 143 evra su Cirih i Berlin, a za 163 evra građani mogu da putuju u Pariz, London (Hitrou) i Amsterdam. Ukoliko žele da lete iz Podgorice, Sarajeva ili Skoplja za evropske destinacije preko Beograda, povratne karte moći će da kupe po cenama koje se kreću već od 203 evra.

Ove cene važiće takođe na prvacima iz navedenih gradova za Beograd, a obuhvataće sve takse osim usluge izdavanja karte.
Ponuda neće važiti za period uskršnjih praznika i za većinu letova iz Evrope posle 20. juna, dok će iz Londona (Getvik), Istanbula, Milana, Rima, Dubrovnika i Atine moći da se putuje po promotivnim cenama sve do početka jula.

Karte mogu da se nabave besplatnim pozivom Call centra Jata 0800 111 528, za pozive iz Srbije, telefona + 381 00 3112 123 za pozive iz inostranstva ili broja 020 290 240 za pozive iz Crne Gore po ceni lokalnog telefonskog poziva. Kupovina može da se obavi preko sajta Jat Airwaysa, putem Telenorove mobilne mreže, u svim predstavništvima Jata u inostranstvu, poslovnicama u zemlji i u ovlašćenim agencijama. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

Jedan komentar

  1. avionu malio