Naslovna » Izlasci » Film » U zemlji krvi i meda

U zemlji krvi i meda

U bioskopima se od ove nedelje prikazuje kontroverzan film „U zemlji krvi i meda“ (In the Land of Blood and Honey). Ratna drama rediteljski je debi holivudske zvezde Anđeline Džoli.

Ovo je priča o Danijelu (Goran Kostić) i Ajli (Zana Marjanović) koji pripadaju različitim stranama u brutalnom etničkom sukobu u Bosni i Hercegovini. Policajac Danijel je po nacionalnosti Srbin, a umetnica Ajla je muslimanka. Pre rata su bili zajedno, ali njihova veza se menja s porastom nasilja u zemlji. Mesecima kasnije Danijel se bori pod zapovedništvom svog oca, generala Nebojše Vukojevića (Rade Šerbedžija). S Ajlom se suočava kad je vojnici pod njegovim zapovedništvom izvode iz stana u kojem živi sa sestrom Lejlom (Vanesa Glođo) i njenom bebom… (danubeogradu.rs)

IMDB ocena (25. 2. 2012.): 3,6/10

2 komentari

  1. Anđelina ima lepu punđu(moćne žene u istoriji, također);"unikat" američkog muža koji je verno prati(ne vala kao ovi naši) i može joj se da EKSPERIMENTIŠE PO KUGLI ZEMALJSKOJ.ŽIL VERN II(jel tako beše):JA , sećajući se dela ovog vizionara, mislim da bi predstavnica UNA pomagala izbeglice i iz središta ZEMLJE.

  2. Anđelina bi mogla malo da nam približi pojam AMERIČKOG ŽRTVOVANJA.Sa čime se suočavaju američke porodice dok čekaju svoje potomke iz ratova za svoju domovinu?Kako žive američki borci kada se vrate u domovinu?ŠTA PIŠE U NJIHOVIM DNEVNICIMA?Režiraj gospođo DŽOLI!Anđelina jesi li posetila borce svoje zemlje koji su se vratili iz Somalije, Iraka, Libije i ostalih zemalja na planeti da POMIRE ZARAĆENE STRANE?Prouči dnevnike američkih ratnika!DA LI SU ZEMLJE KRVI I MEDA SLIČNE "ZEMLJI KRVI I MEDA"?Planeta ZEMLJA JE ŽIVA ikao i njenoj deci , svim živim bićima koje je posejao BOG, TEČE KRV U VENAMA.Teku reke, potoci, izvori.SVE TEČE, dok NEKO NE ZAUSTAVI TOK i pojave se POPLAVE.PANTA REI(latinska izreka).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.