Naslovna » Porodica » Deca » 9. Dečiji sajam početkom aprila

9. Dečiji sajam početkom aprila

U hali III Beogradskog sajma (Bulevar vojvode Mišića 14) od 6. do 8. aprila (10.00 – 19.00) biće održan deveti Campina Fruttis Dečiji sajam u organizaciji Snar Group.

Očekuje se veliki broj izlagača koji će ponuditi i predstaviti proizvode širokog spektra, kako za decu tako i za odrasle a mališane očekuje raznovrstan i zanimljiv program. Kao i svake godine, posetioci će od izlagača moći da dobiju sve informacije o njihovim proizvodima. Na devetom Dečijem sajmu, na velikom prostoru deca će moći da se upoznaju sa opremom pripadnika Komande Žandarmerije Beograda i Saobraćajne policije.

Najmlađi će imati prilike da uživaju u velikoj igraonici, popularnim igricama, penjanju na veštačkoj steni. Za posetioce sajma pripremljen je neprekidan program na bini i sportskom terenu a zabavljaće ih Minja Subota, Leontina, horovi, glumci, klovnovi, animatori, sportisti. Decu i roditelje očekuju nagradne igre, stotine učesnika programa i izuzetno bogata i raznovrsna ponuda; biće to idealna prilika da se na jednom mestu zabave i ponešto nauče. Tradicionalno i ovog puta ulaz je besplatan.

Na samoj manifestaciji, roditelji i deca će moći da posete štandove raznih kompanija. (danubeogradu.rs)

loading...

Jedan komentar

  1. Takav mini sajam bi trebalo nodržati i u jesen kao bi deca mogla da gašto bolje zapamte.