Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Sensation White 12. maja u Areni

Sensation White 12. maja u Areni

Posle uspešne prošlogodišnje premijere White Sensetion se vraća u Beograd i to 12. maja, kada će se Beogradska arena pretvoriti u „Innerspace“, spiritualno muzičko iskustvo sa hiljadama ljudi iz celog sveta. Regularna cena tog zadovoljstva iznosiće 7.000 dinara, a karte mogu da se kupe na sajtovima www.sensation.com, tickets.rs i www.gigstix.com, kao i na svim Card Service i Gigstix prodajnim mestima.

Ove godine muziku će puštati: Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano i Hardwell.

Mr. White je rezident Sensationa, belog je lica i uvek započinje zabavu; Fed le Grand je nesumnjivo jedan od najpoznatijih disk džokeja na svetu, njegov rad u studiju i na nastupima čini od njega legendu. Njegovu karijeru obeležila je numera „Put Your Hands Up For Detroit“ iz 2006, koja mu je donela svetsku slavu. Denis Ferrer je nominovan za Grammy za „Dennis Ferrer Objektivity Mix“ numere koju je pevala Dido „Don’t Believe In Love“. Od Ferera se najbolje tek očekuje.

Daniel Sanchez & Juan Sanchez su braća, umetnici iz Amsterdama, španskog porekla. Obojica su izgradili uspešne solo karijere, a kada se udruže na nastupima, pokrenu ceo podijum za igru u tech-house ritmu. Sunnery James & Ryan Marciano su energični duo koji kombinuje najbolje vokale sa brzim house ritmom, što posebno oduševljava posetioce žurki. Ceo svet ih poznaje po njihovoj energiji!

Hardwell je nagrađivani DJ, producent, menadžer, ljubitelj muzike, novo ime na DJMag Top 100 listi, a tek su mu 23 godine. Postepeno je prerastao u lidera mlađe DJ generacije. Njegovi uzbudljivi i sveži nastupi osvojili su publiku širom sveta, jer je uvek izuzetan, ističe se tehničkim veštinama, raznovrsnošću muzike, posebnim izgledom i ličnim pečatom.

I ove godine nastupiće McGee koji je prošle godine oduševio posetioce svojom neverovatnom energijom.

VIP Delux ulaznice koštaju po 14.000 dinara (pristup VIP klubu, VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a cena Sky Deluxe karte je 21.000 dinara i omogućava poseban ulaz, pristup ložama na nivou 300, kao i pristup nivoima 100, 200 i 400 (kontakt za naručivanje vip@insomnia-global.com). (danubeogradu.rs)