Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » WickeDJs 24. marta u Magacinu

WickeDJs 24. marta u Magacinu

Novi klupski koncept, Wickedjs biće održan 24. marta u klubu „Magacin“ (Karađorđeva 2-4), kada će nastupiti imena sa inostrane DJ scene: DJ Maron, VJ Tekyes, MC Gunner, DJ Joop, kao i domaći DJ duo Beat Maniacs, koji je prošle godine pobedio na izboru za Sensation talente.

Zagrevanje će početi uz Beat Maniacs, Petra Bogojevića i Nikolu Radivojevića, odnosno njihov miks (house, deep house i electro house). VJ Tekyes je dinamična kombinacija pozitivne energije i ritmova, a sve u simbiozi elektronske muzike. Zadužen za atmosferu punu svetla i boja.

DJ Maronu je često baza bila u Kraljevskoj dvorani „Markanti“ u Amsterdamu, jednom od najvećih klubova holandske muzičke scene, gde su nastupali i Tiesto, Feri Korsten, Marko V. Maron je 2004. nastupao na dens spektaklu u sred pustinje u Jordanu, uz Ferija Korstena, kreirao je „Mute Your Mind“ za Flashover Recordings. Nastupao je u brojnim klubovima i dvoranama u više od 28 zemalja na Bliskom istoku, u Južnoj Americi i severoistočnoj Evropi.

DJ Joop nastupa u Holandiji, širom Evrope, Amerike, Azije i Australije. Njegove numere na nastupima često puštaju i već spomenuti Tiesto, Armin van Bjuren, SHM… MC Gunner je DJ koga na nastupima često angažuju Pol van Dajk, Marco V, Džadž Džuls… Markus Šulc ga je angažovao za svoje nastupe uživo. (danubeogradu.rs)

loading...