Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Doživi Holandiju!

Doživi Holandiju!

U ponedeljak, 30. aprila, u Kulturnom centru „Grad“ (Braće Krsmanović 4), Pokret za evropsku kulturnu saradnju povodom proslave Dana Kraljice, najvećeg holandskog praznika, organizuje multimedijalni zabavu „Doživi Holandiju!“.

Tokom dana, posetioci će imati prilike da posete izložbu fotografija koje su izradili studenti Filološkog fakulteta – katedra za holandski jezik, zatim da prisustvuju diskusiji na temu „Sličnosti i razlike života u Holandiji i Srbiji“ i pogledaju projekcije nekoliko holandskih filmova. Posle završenog programa sledi koktel, druženje i lagano zagrevanje za spektakularnu „Narandžastu“ žurku.

Specijalni gosti pedesetak studenata iz Holandije koji će na najbolji mogući način preneti atmosferu sa ulica Holandije u Beograd. A veliko iznenađenje biće i DJ, Holanđanin poznat našim sugrađanima, koji će se postarati da žurka krene u pravom ritmu.

Otvaranje je planirano u 16.00 časova kada će se obratiti organizatori festivala, a „Narandžasta“ žurka počinje od 21.00. (danubeogradu.rs)