Naslovna » BG svaštara » Svetski dan zdravlja u SC „Olimp“

Svetski dan zdravlja u SC „Olimp“

Gradska opština Zvezdara, Sportski centar „Olimp“ i tri zdravstvene ustanove sa Zvezdare: Dom zdravlja, KBC „Zvezdara“ i Gradski zavod za plućne bolesti i tuberkulozu, ove godine obeležavaju Svetski dan zdravlja manifestacijom koja će se održati u SC „Olimp“, ulica Vjekoslava Kovača 11, u nedelju, 8. aprila od 9.00 do 12.00.

Na manifestaciji će učestvovati i Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć sa lekarima i ekipom, a posetiće je i princeza Katarina Karađorđević.

Tema Svetskog dana zdravlja 2012. godine je starenje i zdravlje, a ovogodišnji slogan kampanje je „Zdravlje dodaje život godinama“ naglašavajući da dobro zdravlje tokom života pomaže starijim osobama da vode produktivan život u starosti i da budu podrška svojim porodicama i zajednici. Starenje dotiče svakog od nas – bilo da smo mladi ili stari, muškarci ili žene, bogati ili siromašni, bez obzira na to gde živimo.

Pored besplatnih zdravstvenih pregleda, uz zdravstvenu knjižicu, posetioci SC „Olimp“ će moći da uživaju u tradicionalnoj šetnji atletskom stazom, kao i raznim aktivnostima u cilju promocije zdravih stilova života. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.