Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Beogradska nedelja dizajna: DJ Goldierocks

Beogradska nedelja dizajna: DJ Goldierocks

Britanska muzička i radijska atrakcija DJ Goldierocks nastupiće 7. juna od 23.00, u okviru muzičkog programa Beogradske nedelje dizajna „Dizajnights, na platou ispred Narodne biblioteke Srbije.

Ulaznice za nastup DJ Goldierocks su besplatne, ali obavezne za ulazak na događaj. Više informacija o načinu preuzimanja ulaznica dostupno je na britishcouncil.rs i belgradedesignweek.com.

DJ Goldierocks je autorka globalnog radio programa „Selektor“, nastalog u produkciji British Councila, koji predstavlja najbolju savremenu britansku muziku svih žanrova u 34 zemlje sveta, uključujući i Srbiju. Iza imena Goldiroks krije se dvadesetosmogodišnja Sam Hall, koja je pored „Selektora“ poznata i kao proslavljeni londonski di-džej, muzički kritičar i producent. Pored nastupa u londonskim klubovima, Goldierocks često gostuje na muzičkim festivalima širom sveta gde predstavlja aktuelnu i originalnu britansku muziku.

Na njenim nastupima mogu se čuti indi, grajm, dabstep, folk, soul, elektro i svi drugi žanrovi u savremenoj britanskoj muzici. Na ovaj način, promoviše novi zvuk, talentovane izvođače i muzičku kulturu moderne Britanije. Njena emisija emituje se i na šest lokalnih radio stanica u Srbiji. (danubeogradu.rs)