Naslovna » BG servis » „Dani organske hrane“ ispred pijace „Blok 44“

„Dani organske hrane“ ispred pijace „Blok 44“

JKP „Gradske pijace“ i Nacionalna asocijacija za razvoj organske proizvodnje „Serbia organica“ organizovaće „Dane organske hrane“ od 8. do 10. juna na platou ispred pijace „Blok 44“.

Na trodnevnoj manifestaciji, koja će se ubuduće održavati dva puta godišnje, prodavaće se sertifikovani organski proizvodi, kao i oni koji su u konverziji. Na ovoj manifestaciji, pored stalnih učesnika Pijace organske hrane, koja se već godinu dana organizuje na platou ispred pijace „Blok 44“, predstaviće se i veliki broj proizvođača povrća, jaja, peciva, sokova, džemova, suvog voća, brašna, žitarica, sireva, pečuraka, čajeva, meda, udruženja organskih proizvođača iz cele Srbije, kao i proizvođači i distributeri repromaterijala.

Tokom manifestacije biće organizovane promocije sa degustacijom proizvoda, kao i prodaja organskih proizvoda po promotivnim cenama. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.