Naslovna » BG špijun » Hideout festival 2012 na Zrću

Hideout festival 2012 na Zrću

Britanska flota Hideout Festivala ove je godine osmislila još jaču strategiju oko iskrcavanja na Zrće. Okupljena je na pet arena sa više od 100 izvođača i 16 party brodova.

Pošto je prošlogodišnje prvo izdanje najvećeg festivala na Jadranskoj obali nadmašilo sva očekivanja i u Novalju dovelo hiljade posetilaca ovogodišnje izdanje koje se održava od 29. juna do 1. jula jedan je od najiščekivanijih događaja ovog leta u Hrvatskoj i šire. Hideout će zauzeti celu plažu Zrće i klubove „Aquarius“, „Papayu“ i „Kalypso“.

O kakvoj se ultimativnoj zabavi radi najviše govori činjenica da su dva i po meseca pre početka festivala ulaznice već rasprodane za britansko tržište, a Hrvatska je i ove godine u Velikoj Britaniji proglašena hit destinacijom. Electronic Music Group i Warehouse Project, kao organizatori ovog velikog festivala, potvrdili su nastupe zvezda današnje elektronske scene poput Skrillexa, najtraženijeg dubstep producenta i ikone mlađih generacija, Chase & Status koji su već prvim albumom postali zvezde, svima poznati Simian Mobile Disco, Tige kao DJ ikone, Annie Mac i njen neverovatan muzički ukus BBC Radija 1, zatim Loco Dicea, Seth Troxlera, Erol Alkana, Skreama i SBTRKT, Benge i Art Departmenta, Ricarda Villalobosa i drugih.

Novost za ovogodišnji Hideout je 16 party brodova koji će publiku sa Zrća voditi na krstarenja u 13.00 i 18.00 i vraćati do 21.00 kako bi ekipa stigla na celonoćne partije na kopnu. Svaki party brod predstavljaće određeni label i imati svog kapetana, jednog ili više headlinera festivala. Dodan je i još jedan uvodni dan 28. juna i još dve nove arene, jedna u Kalypsu, druga na plaži.

Hideout festival

Prvi put ove godine ljubitelji i kampovanja i dobre zabave na Hideout Festivalu mogu raširiti svoje šatore. Tačnije, na plaži Sveti Duh u Novalji dobrodošli su kamperi i avanturisti, a osim standardne kamping ponude gde posetioci festivala imaju mogućnost da donesu sopstvene šatore nudi se i luksuznija Bellepad verzija koja uključuje grupe od dve, četiri ili šest osoba u šatorima veličine četiri metra sa osnovnom opremom.

Karte se prodaju preko Eventima. Ovaj festival doveo je Zrće u top 10 svetskih destinacija rame uz rame sa Ibicom, Mikonosom, Australijom… Pored Britanaca, najavljen je dolazak velikog broja turista iz Nemačke, Slovenije, BiH i Srbije. (danubeogradu.rs; foto: hideoutfestival.com)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.