Naslovna » Izlasci » Festivali » Ethno Fusion Fest 2012

Ethno Fusion Fest 2012

Letnju kulturnu ponudu prestonice upotpuniće treće izdanje Ethno Fusion Festa – festivala koji promoviše muziku manjina sa područja Balkana i južnog Mediterana, manifestacije koja neguje saradnju među muzičarima koji potiču iz različitih kultura i istražuje bogate kulturne sinteze koje postoje među muzikama regiona. Kao i prošle godine, Ethno Fusion Fest će se odigrati u inspirativnom ambijentu beogradske sinagoge (Maršala Birjuzova 19) od 20. do 24. juna.

Festival je izraz moderne muzičke kreativnosti inspirisane tradicionalnom muzikom – spoj kulture i mašte. Kroz fuzije različitih muzičkih tradicija Ethno Fusion Fest želi da stvori ne samo novi zvuk već i novu viziju za budućnost.

Ulaznice mogu da se kupe po ceni od 400 dinara za pojedinačne koncerte, odnosno po ceni od 1.000 dinara za celokupni program. Prodajna mesta su: Bilet Centar i prodajna mreža Card Service, Klub ljubitelja pozorišta, Ticketline i Bg pozorišta. Ulaznice se mogu kupiti i sat vremena pred početak Svakog koncerta. (danubeogradu.rs)

»»» PROGRAM FESTIVALA «««

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.