Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Pool Party Beograd 2012

Pool Party Beograd 2012

Po prvi put u našoj prestonici, 16. juna od 18.00 do jutarnjih sati, biće održan beogradski Pool Party 2012, na otvorenim bazenima „Milan Gale Muškatirović“, u organizaciji promoterske kuće Re:Produkcija i uz podršku Tuborg-a i TOP FM Radija.

Na atraktivnoj lokaciji otvorenog beogradskog kupališta „Milan Gale Muškatirović“, nekadašnji „25. maj“, publici će se predstaviti popularni inostrani i domaći DJ-evi na nesvakidašnjoj vrsti zabave. Posebnom ambijentu doprineće lokacija bine, smeštena na sredini olimpijskog bazena, na kom će nastupiti američki DJ Boo Williams i, po prvi put u Srbiji, engleski DJ i producent Danny Howells.

Uz goste iz inostranstva, kao domaća podrška, nastupiće jedan od naših najpopularnijih DJ-eva Marko Nastić, Dušan Kačarević, Peppe i Top FM DJ Team koji će imati zadovoljstvo da zatvore ovaj jedinstven događaj.

Zvezda večeri, engleski DJ Danny Howells, svoj prvi nastup je imao kasnih 1980-tih u lokalnim klubovima, posle čega je punih devet godina nastupao sa osnivačem „Bedrock Records-a“ i poznatim DJ-em Johnom Digweedom. Boo Williams iz Čikaga započeo je karijeru u vreme kad je house muzika još tražila svoj identitet. Do sada Williams ima 50 singlova, nastupao je na festivalima širom Severne Amerike, dok je u Evropi nastupao u Velikoj Britaniji (London, Mančester, Glazgov), Dablinu, Frankfurtu, Barseloni i, naravno, na Ibici. Williamsov zvuk je fuzija melodičnog house sa Jazzerskim vibeom, a nastupao je i pod nadimcima Moonman i Mandrake.

Cena karte je 1.000 dinara u pretprodaji, dok će na dan žurke biti 1.200 dinara. Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima Card Service-a, i preko online prodavnice OK shop i Pricebooka. (danubeogradu.rs)