Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Bgd Foam Fest 2012 u Kombank areni

Bgd Foam Fest 2012 u Kombank areni

U subotu, 1. septembra od 20.00, biće otvorene kapije Kombank arene zbog četvrtog Bgd Foam festa, a organizator Free Management najavljuje da će ovaj biti najekskluzivniji do sada. Cena karte je 2.200 dinara (do kraja jula promo cena karte je 1.599 dinara).

Didžejeve, koji će ove godine nastupiti u Areni, predvodi Darren Emerson, a na glavnoj bini biće i Arno Cost, Kurd Maverick i Alex Gaudino.

Bgd Foam Fest je najspektakularniji muzičko-scenski događaj kod nas. Nastao je 2009. godine i od tada ga je posetilo više od 60.000 ljudi. Inovativna, najsavremenija scenska, audio i video tehnika, laseri, akrobacije, živi performansi i jedinstveni spektakl u peni sa mnoštvom penopada i pena topova, samo su deo ovog dvanaestočasovnog festivala.

Najčuvenija svetska DJ imena današnjice kao što su Antoan Clamaran, Tom Novy, Cristian Varela, Benny Benassy, David Morales, Axwell,Sebastian Ingrosso, Sandy Rivera, Stereo Palma, Tsuyoshi Suzuki i drugi, svoje nastupe na Bgd Foam Festu okarakterisali su kao najoriginalniji momenat u karijeri. Ipak, najupečatljiviji deo Bgd Foam Festa predstavljaju posetioci koji te noći ujedinjuju energiju i postaju kao jedan. Zato je ovo najveća pena žurka na svetu koja ujedinjuje ljude kroz muziku i dobar provod.

Promo karavan Foam Festa proći će kroz Kać (28. jul, Club Beli dvor), Lazarevac (28. jul, jezero Očaga), Užice (29. jul, park Fest), Smederevo (15. avgust, Mali grad Smederevske tvrđave) i Niš (25. avgust; Niška tvrđava – rovovi). (danubeogradu.rs)