Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » DJ veče u okviru manifestacije „Belef na Kališu“

DJ veče u okviru manifestacije „Belef na Kališu“

Pored bogatog programa manifestacije „Belef na Kališu“, kao specijalan poklon poseticioma Kalemegdana 19. jula od 21.00, Disko Zoo Records organizuje veče nastupa tri vrhunska DJ-a i producenta – Leona Diaza, Manjanea i Rescobara.

Veče otvara Leon Diaz, široj javnosti poznatiji kao DJ Konstantin iz Tehnokratije, koji je 2006. prestao da pušta psy trance i potpuno se okrenuo house zvuku. Nastupa u inostranstu kao warm up DJ za Marka Gramofondziju. Pre manje od mesec dana objavio je svoju prvu pesmu „Get Up, Get Down“ za Disko Zoo Records koju već podržavaju producenti Mark Farine i Tomy Larga.

Posle njega nastupiće DJ Manjane, jedan od najtalentovanijih mladih producenata s naših prostora. Sa nepunih 19 godina već je imao veliki broj izdanja za mnoge izdavčke kuće u inostranstvu. Rescobar je najverniji predstavnik dzekin house pravca, a njegovi setovi mogu da budu nepredvidivi što publika vrlo dobro prihvata.

Disko Zoo Records je nezavisna izdavačka kuća sa sedištem u Beogradu. Idejni tvorac i osnivač je Marko Milićević – DJ i producent, koji je kao Gramophondzie napravio pravi bum na svetskoj muzičkoj sceni 2010, ukazujući na sve veću koncentraciju mladih talenata sa ovih prostora. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.