Naslovna » Porodica » Deca » Akcija „Igrom do škole“ u Delta Cityju

Akcija „Igrom do škole“ u Delta Cityju

Veliko takmičenje u brzom sklapanju Lego setova, u okviru akcije „Igrom do škole“ biće održano od 25. avgusta do 4. septembra, u centralnom atrijumu Delta Cityja.

Svakog dana, u periodu od 11.00 do 21.00, svi zainteresovani mališani imaće priliku da se prijave na infopultu Delta Cityja i okušaju svoju sreću da za što kraće vreme sklope Lego set. U utorak, 4. septembra od 18.00, biće organizovano svečano proglašenje pobednika, kojima će biti uručene vredne nagrade. Zanimljivo je što će i članovi jedinog udruženja ljubitelja Lego kocki u Srbiji – „Skockani“, dati svoj doprinos akciji i izložiti svoje zanimljive radove.

Aktivni učesnik biće i knjižara „Vulkan“. Pored uobičajene prodaje knjiga, koje će biti na popustu od 10 odsto, biće organizovana druženja sa poznatim dečijim piscima i javna čitanja knjiga. Tako je za ponedeljak, 27. avgust od 17.00, zakazano druženje sa piscem Kreativnog centra – Violetom Babić. Ona je autor poznatih knjiga namenjenih tinejdžerima, kao što su „Knjiga za svakog dečka“ i „Knjiga za devojke i njihove momke“ i mnoge druge.

Kako bi akcija „Igrom do škole“ bila i edukativna, predstavnici UMS škole za talente, organizovaće javne časove glume i plesa. Tokom dva vikenda, 25. i 26. avgusta i 1. i 2. septembra, od 12.00 do 13.00, glumica Andrijana Gavrilović i koreograf Toma Đorđević, zajedno sa svojim učenicima,
pokazaće osnovne veštine glume i plesa koje se uče u ovoj školi. Svi zainteresovani posetioci imaće priliku da im se pridruže na javnim časovima kako bi i sami nešto naučili o ovim umetničkim oblastima. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.