Naslovna » Izlasci » Pozorište » Disney On Ice: Zabava počinje!

Disney On Ice: Zabava počinje!

U Kombank areni (Bulevar Arsenija Čarnojevića 58) gostovaće trupa Disney On Ice sa predstavom „Zabava počinje!“. To je šou sa čarobnom kombinacijom praznika i zabave i više od pedeset Diznijevih junaka.

Predstave su na programu 15. (19.00), 16. (19.00), 17. (11.30, 15.00 i 18.30) i 18. novembra (11.30 i 15.00). Karta za prvi dan košta 1.500 dinara za sva mesta osim VIP na parteru i loža. Za ostale predstave ulaznice koštaju 1.250, 1.750, 2.000, 2.500, 3.000 i 3.900 dinara.

Kada se pridružite Mikiju Mausu i drugarima, prisustvovaćete posebnoj svečanosti punoj zabave i iznenađenja, spektakularnog klizanja i živopisnih kostima. Smenjivaće se uzbudljivi događaji sa omiljenim likovima a izdvajaju se kraljevski bal zaljubljenih sa najnovijom princezom Tianom, vesela nerođendanska žurka sa Alisom i Ludim Šeširdžijom, zabava na Noć veštica sa Džekom Skelingom i drugim zloćama Diznijevih crtaća i havajski odmor sa Lilo i Stičom.

Kreativni tim napravio je predstavu sa obiljem boja, topline i duha koji će prizvati prijatna praznična osećanja kod publike. „Na početku predstave mi pozivamo svakoga da bude naš gost, i želimo da publika oseti da učestvuje u njoj, a ne samo da je gleda“, kaže direktor Peti Vinsent (Pati Vinsent) i nastavlja: „Posetioci dobijaju priliku da budu deo onog što mi doživljavamo na ledu – da osete kao da su zaista sa Mikijem Mausom ili da provode Dan zaljubljenih sa Diznijevom princezom. Imamo razne praznike iz svih krajeva sveta. Sa Mikijevim magičnim upravljačem, mi smo u mogućnosti da putujemo na daleka mesta kao što su Kina za kinesku Novu godinu i Brazil za Karneval.“

„Šou je osavremenjen sa novom muzikom, koreografijom, kostimima i video tehnologijom koja unosi neverovatnu energiju u svaki momenat predstave“, naglašava pisac Džeri Bilik (Jerry Bilik). „Miki čak izaziva nekoliko problema svojim magičnim upravljačem ali se na kraju sve završava sa jednom od najsrećnijih proslava“. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.