Naslovna » Izlasci » Pozorište » Disney On Ice: Zabava počinje!

Disney On Ice: Zabava počinje!

U Kombank areni (Bulevar Arsenija Čarnojevića 58) gostovaće trupa Disney On Ice sa predstavom „Zabava počinje!“. To je šou sa čarobnom kombinacijom praznika i zabave i više od pedeset Diznijevih junaka.

Predstave su na programu 15. (19.00), 16. (19.00), 17. (11.30, 15.00 i 18.30) i 18. novembra (11.30 i 15.00). Karta za prvi dan košta 1.500 dinara za sva mesta osim VIP na parteru i loža. Za ostale predstave ulaznice koštaju 1.250, 1.750, 2.000, 2.500, 3.000 i 3.900 dinara.

Kada se pridružite Mikiju Mausu i drugarima, prisustvovaćete posebnoj svečanosti punoj zabave i iznenađenja, spektakularnog klizanja i živopisnih kostima. Smenjivaće se uzbudljivi događaji sa omiljenim likovima a izdvajaju se kraljevski bal zaljubljenih sa najnovijom princezom Tianom, vesela nerođendanska žurka sa Alisom i Ludim Šeširdžijom, zabava na Noć veštica sa Džekom Skelingom i drugim zloćama Diznijevih crtaća i havajski odmor sa Lilo i Stičom.

Kreativni tim napravio je predstavu sa obiljem boja, topline i duha koji će prizvati prijatna praznična osećanja kod publike. „Na početku predstave mi pozivamo svakoga da bude naš gost, i želimo da publika oseti da učestvuje u njoj, a ne samo da je gleda“, kaže direktor Peti Vinsent (Pati Vinsent) i nastavlja: „Posetioci dobijaju priliku da budu deo onog što mi doživljavamo na ledu – da osete kao da su zaista sa Mikijem Mausom ili da provode Dan zaljubljenih sa Diznijevom princezom. Imamo razne praznike iz svih krajeva sveta. Sa Mikijevim magičnim upravljačem, mi smo u mogućnosti da putujemo na daleka mesta kao što su Kina za kinesku Novu godinu i Brazil za Karneval.“

„Šou je osavremenjen sa novom muzikom, koreografijom, kostimima i video tehnologijom koja unosi neverovatnu energiju u svaki momenat predstave“, naglašava pisac Džeri Bilik (Jerry Bilik). „Miki čak izaziva nekoliko problema svojim magičnim upravljačem ali se na kraju sve završava sa jednom od najsrećnijih proslava“. (danubeogradu.rs)

loading...