Naslovna » BG svaštara » Promocije » Nagradna igra „Na kraju leta nagrada te čeka!“

Nagradna igra „Na kraju leta nagrada te čeka!“

Povodom početka jesenje turističke sezone agencija Putnik Travel pokrenula je nagradnu igru za sve koji posete Facebook stranicu ove agencije i sa svojim prijateljima podele najlepše trenutke svog letovanja.

Nagradna igra je počela 15. avgusta, a pobednici će biti nagrađeni veoma atraktivnim nagradama. Prva nagrada je mobilni telefon Samsung Galaxy S III, za drugu i treću nagradu pripremljeni su Apple iPad 3 i Samsonite Essensis kofer.

Takođe, svi posetioci koji se uključe u akciju imaće priliku da osvoje i dodatnu nagradu – putovanje za dvoje u Rim. Ovu bonus nagradu dodeliće stručni žiri.

„Prateći savremene modele komunikacije, želimo da još bolje upoznamo naše putnike i podstaknemo ih da zajedno sa nama učestvuju u ovoj akciji, koja će doprineti boljoj interakciji a samim ti i boljem međusobnom poznavanju“, rekao je Slobodan Ilić, direktor agencije Putnik Travel i dodao: „Iskoristićemo priliku da na početku jesenje sezone nagradimo kreativnost i obradujemo one koji su bili raspoloženi da sa nama podele najzanimljivije trenutke sa svojih letnjih putovanja.“

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete Facebook stranicu agencije Putnik Travel i registrujete se za nagradnu igru. Učešće u nagradnoj igri je veoma jednostavno i sve što treba da uradite je da postavite svoje letnje fotografije i pozovete što više prijatelja da glasaju za vaše fotografije. Više detalja o nagradnoj igri možete pronaći na Facebook stranici ove agencije.

Propozicije nagradnog konkursa možete pronaći na sajtu agencije Putnik Travel.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na marketing@putnik.ch. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.