Naslovna » BG servis » Park u Anke Matić u Kotežu u novim bojama

Park u Anke Matić u Kotežu u novim bojama

Park i košarkaško igralište u Kotežu u ulici Anke Matić od danas (24. avgusta), biće lepši i privlačniji deci i mladima koji se igraju i treniraju na ovim terenima.

Predvođeni predsednikom GO Palilula Stojanom Nikolićem, pomoćnikom gradonačelnika Dejanom Živkovićem i članom Veća GO Palilula Igorom Šišićem, građani ovog dela Koteža farbali su klupe, ljuljaške, klackalice, sprave za vežbanje i ocrtavali košarkaški teren.

Radujući se što će dobiti lepši prostor starijima su se u farbanju pridružila deca. Jedanaestogodišnji Miloš koji od rođenja dolazi u park, sedmogodišnji Teo, Petar, Stefan, Nikola, Isidora, žele da njihov park ostane uređen, da ga noću ne uništavaju nesavesni posetioci, kako se to često dešava. Voleli bi, takođe, da na poljani pored košarkaškog terena bude izgrađen teren za mali fudbal.

Predsednik Nikolić im je obećao da će u parku biti instalirano osvetljenje i video nadzor, a ako sve to ne urodi plodom, moguće je postaviti i ogradu. Što se tiče košarkaškog terena na kojem pored rekreativaca treniraju košarkaši KK „Kotež“, opština je nedavno postavila nove obruče i mrežice, a danas su na terenu iscrtavane linije.

Živković je izjavio da se akcija sređivanja parkova u gradu nastavlja i pozvao građane svih opština da šalju sugestije i inicijative. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.