Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Haunted Dancehall: Deadbeat

Haunted Dancehall: Deadbeat

U okviru novog serijala zabava pod nazivom „Haunted Dancehall“, 20. oktobraod 22.00, u klubu „20/44“ na Ušću biće obeleženo deset godina od održavanja prvog događaja pod „Dis-patch“ etiketom, odnosno jedna decenija od otvaranja prvog izdanja istoimenog festivala u oktobru 2002. godine u Etnografskom muzeju. Prvi specijalni gost koji će otvoriti serijal je Scott Monteith, poznatiji pod imenom Deadbeat, koji je svoj prvi i jedini nastup u Srbiji imao upravo u okviru Dis-patch Festivala 2008. godine.

Lokalnu DJ podršku pružiće Schwabe, Thinker, i osnivači Dis-patch-a – Piece of Shh.. i Moodswinger, a ulaznica koja se može kupiti isključivo na vratima kluba košta 500 dinara. Kapacitet je ograničen na 200 posetilaca, a sledeća žurka zakazana je za 2. novembar kada će u Beogradu uživo nastupiti Rod Model iz Detroita, poznat po projektu Deepchord.

Drugo pojavljivanje u Beogradu Scotta Monteitha sledi ubrzo posle objavljivanja osmog studijskog albuma, jednostavno naslovljenog „Eight“, koji potvrđuje njegov status jednog od najuzbudljivijih producenata posvećenih susretu duba i elektronske plesne muzike. Pre nekoliko godina pokrenuo je i sopstvenu izdavačku kuću „BLKRTZ“, za koju danas objavljuje većinu svojih produkcija. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.