Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » New York Experience: Thugfucker

New York Experience: Thugfucker

Kulturni centar Grad (Braće Krsmanović 4) pokreće serijal događaja, na kojima će biti predstavljena najinteresantnija imena njujorške undergorund scene. U subotu, 13. oktobra od 22.00, gostovaće Greg Oreck i Holmar Filipsson koji zajedno čine dvojac Thugfucker. Cena ulaznice je 500 dinara u pretprodaji, a na ulazu će biti 600 dinara.

Spoj Islanđanina koji se preselio u Njujork, i Njujorčanina koji se našao u Evropi, predstavlja danas međunarodnu DJ super grupu. Muzika koju produciraju, remiksi koje stvaraju i eklektični DJ setovi kojima haraju po svetskim plesnim podijumima, idu uvek ukorak sa vremenom, a često i koji korak ispred. U poslednje vreme izdaju za veliki label „Life & Death“, a često se mogu videti u društvu izvođača kao što su Tale Of Us, Deniz Kurtel, Pillowtalk…

Njihov veliki hit je „Disco Gnome“, a najnoviji singl „Wake Me Up“. U Beogradu će provesti publiku kroz širok spektar žanrova i kvalitetnog neo house, disco, funky zvuka… Lokalna podrška: Gordan Paunović i Vlada Janjić. U nastavku ovog ciklusa, 9. novembra, nastupiće Adultnapper. (danubeogradu.rs)