Naslovna » Porodica » Porodični vikend 6. i 7. oktobra u bioskopu „Cineplexx“
Porodični vikend - Cineplexx
Porodični vikend - Cineplexx

Porodični vikend 6. i 7. oktobra u bioskopu „Cineplexx“

Drugi Porodični vikend u bioskopu „Cineplexx Delta City“ održaće se 6. i 7. oktobra od 12.00 do 16.00.

Posetioci će moći da pogledaju aktuelne filmove za decu i porodicu, kao što su „Hrabra Merida 3D“, „Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata 3D“, „Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi“, kao i novi animirani film „Hotel Transilvanija“, kome će ovo biti prvi vikend prikazivanja. Premijerno će biti prikazan i „Gumeni Tarzan 3D“. Mali posetioci će dobijati primerak časopisa „Mali Politikin zabavnik“ i „Fun&Fit Kids” ovsene kaše na poklon.

Nezaobilazni deo Porodičnog vikenda su i zabavni programi. Mališani će moći da se druže sa maskotama, mađioničarima i klovnovima, da učestvuju u „facepaintingu“ i likovnim radionicama; moći će da stvaraju maske i figurice inspirisanih filmovima „Gumeni Tarzan 3D“ i „Hotel Transilvanija“, pod nadzorom stručnjaka iz „Pero Art Centra“ i da se zabavljaju uz Centar za animaciju dece „Čigra Igra“. Drugi dan vikenda, 7. oktobar, rezervisan je za zagrevanje za 8. Dečiji filmski festival Kids Fest, koji će biti održan od 15. do 21. oktobra.

Porodični vikend će doneti mnoge pogodnosti korisnicima kartice Porodičnog film kluba, koja deci do 14 godina obezbeđuje niže cene ulaznica i besplatne kokice. Tokom vikenda oni će imati i dodatnih 10 % popusta, dok će za film „Gumeni Tarzan 3D“ cena ulaznica Porodičnog filma kluba važiti i za roditelje. Uz karticu se ostvaruje popust za novi Porodični meni.

Ovakva bioskopska zabava namenjena porodicama je u „Cineplexxu“ postala tradicija i odvijaće se svakog prvog vikenda u mesecu. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.