Naslovna » Porodica » Prva akcija „Bazarko“ na Dečjem sajmu
Bazarko
Bazarko

Prva akcija „Bazarko“ na Dečjem sajmu

U hali 3 Beogradskog sajma počela je prva humanitarna akcija „Bazarko“ pod sloganom „Vašoj deci nepotrebno! Drugoj deci neophodno! I obratno!“, koja se održava u okviru X Campina Puddis dečjeg sajma.

U njoj će učestvovati brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta, glume, književnosti, novinarstva – Saša Mišić, Vanja Milačić, Gordan Kičić, Ana Stanić, Dragutin Topić, Mina Lazarević, Predrag Vasić, Irena Zarić, Mari Mari, Vanja Ejdus, Snežana Dakić, kao i mnogi drugi podržali su ovu akciju, kako bi se prikupila sredstva za pomoć dečaku Džodić Rastislavu iz Mataruške Banje, i drugim socijalno ugroženim porodicama.

Prvi „Bazarko“ je isključivo humanitarnog karaktera, u organizaciji časopisa „Roditelj & dete“, a od decembra ova manifestacija „razmene dečije opreme“ će se redovno održavati u većem prostoru – da bi svi roditelji, koji žele da sačuvaju kućni budžet i šire vrednosti „međuroditeljske“ podrške – mogli da prodaju, menjaju i kupuju korišćene dečije stvari (odeću i obuću, igračke, bebi opremu, dečije knjige).

Zainteresovani su pozvani da se priključe akciji tako što će nepotrebne stvari svoje dece spakovati (uviti u ukrasni papir kao poklon) ili na licu mesta priložiti tokom trajanja prvog Bazarka. Stvari koje se doniraju moraju biti čiste, neoštećene i spremne za upotrebu odmah. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.