Naslovna » Porodica » Deca » Tradicionalni dečiji maskenbal u Delta Cityju

Tradicionalni dečiji maskenbal u Delta Cityju

Tradicionalni dečiji maskenbal, povodom praznika Noć veštica, biće održan u sredu, 31. oktobra, u šoping molu Delta City.

Revijalni deo maskenbala počinje u 18.00, u centralnom atrijumu, kada će svi učesnici imati priliku da predstave sebe i svoje maske stručnom žiriju. U žiriju će ove godine biti poznata karatiskinja Tanja Petrović, dizajner modnih detalja Lejla Žerajić, kao i predstavnik Delta Cityja Dijana Hrubik. Za dobro raspoloženje, kao i svih prethodnih godina, biće zadužen voditelj programa, poznati glumac Slobodan Boda Ninković.

Posle predstavljanja, dok žiri bude većao, svi učesnici maskenbala će prošetati kroz Delta City, pokazujući svoje maske okupljenim prolaznicima. Troje najbolje maskiranih biće nagrađeni vrednim nagradama.

Mališane će na maskenbalu zabavljati animatori, štulari i balondžije a druženje sa njima nastaviće se i posle proglašenja najboljih maski.

Svi zainteresovani za učestvovanje u ovom spektakularnom događaju, mogu da se prijave na info-pultu u Delta Cityju do 31. oktobra. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.