Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Trendseter Steve Bug u „Depou“

Trendseter Steve Bug u „Depou“

U petak, 19. oktobra od 22.00, u „Depou“ (Travnička 3, Savamala) nastupiće Steve Bug, uz domaće didžejeve Vladu Janjića i Gordana Paunovića. Ograničen broja ulaznica po promotivnoj ceni od 590 dinara dostupan je u prodajnim mrežama Gigstixa i Eventima, u Bilet Centru, blagajnama DOB i Kombank arene.

Jedan od nekolicine trendsetera na nemačkoj i svetskoj sceni elektronske muzike, Steve Bug je upravo objavio peti studijski album, „Noir“. Njegovo najzrelije ostvarenje u karijeri nastalo je tokom prethodne tri godine i ima korene u prepoznatljivom Steveovom zvuku gde je uvek u prvom planu skladna fuzija ritma i bas linije. Muzički duh albuma evocira sci-fi opsesije velikana kao što su Carl Craig i Jeff Mills dok vizuelnom stranom, omotom, dominira filmska estetika svetla i senke.

Pamtimo ranije nastupe Stevea Buga, jednog od nekolicine omiljenih DJ-a beogradskih klabera, kao višečasovnu demonstraciju istinskog talenta, inovativnosti i kapaciteta da kombinacijom retro bas linija, svedenog haus gruva i melodija, minimalističkog fanka i tehna zavede publiku, dobro zabavi i oznoji plesni podijum – uvek iznova demonstrirajući prefinjenu muzičku selekciju i superiornu DJ tehniku karakterističnu za stil ovog jedinstvenog deep i tech house majstora. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.