Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Mike Skinner u klubu Plastic, 7. decembra

Mike Skinner u klubu Plastic, 7. decembra

U klubu „Plastic“ (ugao Takovske i Dalmatinske), u petak, 7. decembra od 23.00, nastupiće Mike Skinner (The Streets). Cena ulaznice je 800 dinara.

Osnivač kultnog britanskog benda The Streets, Majk Skiner, u poznatom beogradskom klubu naći će se u okviru nove turneje s fokusom na DJ set.

Na svetskoj muzičkoj sceni Skiner se proslavio 2002. godine debi albumom „Original Pirate Material“, za koji je bio nominovan za prestižnu Merkjuri nagradu. Posle uspeha singlova „Let’s Push Things Forward“, „Don’t Mug Yourself“ i „Weak Become Heroes“, Skiner praktično preko noći postaje „glas generacije“ britanske omladine, a drugim albumom „A Grand Don’t Come for Free“ od 2004. stekao je veliku popularnost širom sveta.

Do kraja karijere sa The Streets 2011. godine objavio je još četiri studijska albuma, prodao više od pet miliona izdanja i nastupio u više od 40 zemalja, uključujući i koncert na Exit festivalu 2008. godine.

Našoj publici najpoznatiji je po singlovima „Dry Your Eyes“ i „Fit But You Know It“. Pošto je sa svojim projektom The Streets završio prošle godine, Skiner se posvetio radu na novom projektu The D.O.T, ali i DJ-ingu, pa će prvi put gostovati u Beogradu. (danubeogradu.rs)