Naslovna » BG svaštara » Obeležavanje Svetskog dana borbe protiv dijabetesa u Delta Cityju

Obeležavanje Svetskog dana borbe protiv dijabetesa u Delta Cityju

Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv dijabetesa, biće održana akcija udruženja „Plavi kružić“, u subotu, 10. novembra od 10.00, u Delta Cityju.

Na ovoj akciji najmlađi članovi udruženja će se družiti, aktivno razmenjivati iskustva, igrati, fotografisati i pokazati svoju stranu života sa dijabetesom. Mališani „Plavog kružića“ imaće priliku, zahvaljujući Delta Cityju i bioskopu Cineplexx, da odgledaju sinhronizovani 3D film „Ledeno doba 4“. Uz film dobijaju i kokice, a Fish & Bar je obezbedio ukusan i zdrav obrok.

Plavi kružić

Od maja 2012. godine u okviru udruženja „Plavi krug“ pokrenuta je grupa namenjena roditeljima dece obolele od dijabetesa „Plavi kružić“. Jednom mesečno, najčešće poslednje subote u mesecu, porodica čiji mali član boluje od dijabetesa ima priliku da dođe u prostorije „Plavog kruga“ na radno druženje. Pored neobaveznog druženja i igranja, oni imaju priliku da razmene iskustva, dobiju korisne savete, ali i da čuju zanimljiva i poučna predavanja čiji je cilj da olakšaju život mališanima i njihovim roditeljima. (danubeogradu.rs)