Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 52. Novogodišnji vašar na Beogradskom sajmu od 14. decembra

52. Novogodišnji vašar na Beogradskom sajmu od 14. decembra

Od 14. (18.00) do 30. decembra u halama 1 i 1a Beogradskog sajma (Bulevar vojvode Mišića 14) biće održan 52. Novogodišnji vašar.

Radno vreme manifestacije je radnim danom od 13.00 do 20.00, uključujući i prvi dan, a subotom i nedeljom od 10.00 do 20.00. Cena ulaznice je 250 dinara, koja će ujedno radnim danom omogućavati i jednu besplatnu vožnju u luna parku. Deca do sedam godina ne plaćaju ulaz. Cena parkinga je 100 dinara na sat.

Manifestaciju zabave i kupovine, organizuje se tradicionalno na kraju poslovne godine. Za Beogradski sajam 2012. godina je bila i godina jubileja, 75 godina od osnivanja i početka rada, označavajući i pored ekonomskih teškoća uspešan rad na organizaciji i realizaciji velikog broja sajamskih priredbi.

Za Beograđane i njihove goste Novogodišnji vašar predstavlja uvod u novogodišnje veselje i raspoloženje, mesto zabave i kupovine pred nastupajuće praznike. Namenjen je najmlađima, ali i svim generacijama, svima koji žele da uživaju i zabave se u ambijentu provoda, opuštenosti, šarenanila boja i luna parku. Učestvovaće oko sto izlagača.

Dan otvaranja biće obeležen vatrometom ispred hale 2, a tom prilikom publika će biti poslužena kuvanim vinom i vrućom rakijom.
Najmoderniji objekti za zabavu, namenjeno su deci i omladini, ali i starijima za gledanje i uživanje u uzbudljivim vožnjama punih adrenalina. Od 37 objekata 15 je namenjeno najmlađima.

Cena karata za vožnju i maksimalnu zabavu na: enterprajzu, krejzi densu, alpen blicu, brejk densu, termo fantazmu, dragonu, gusarskom brodu, toboganima, kuglanama, autodromu, kući straha, gusarskom brodu, kuglanama, streljanama, ostale su nepromenjene i kreću
se od 30 do 150 dinara. Očekuju se i neke novine, vožnja za decu bez pratnje roditelja na „malom zmaju“, traktoru…

Za hiljade posetilaca Vašar predstavlja i mesto gde se pruža mogućnost kupovine najraznovrsnijih artikala robe široke potrošnje. Trgovci najavljuju značajnije popuste za artikle koji se najčešće kupuju pred božićne i novogodišnje praznike: novogodišnji pokloni, dekoracija i ukrasi za jelke, suveniri, nakit, bižuterija, igračke, knjige, pirotehnika, kao i kozmetika, odevni predmeti, obuća, koža, krzno, tekstil, slatkiši.

Deo zatvorenog i otvorenog prostora namenjen je restoranima i kafićima. Ispred hale 1 i 1a, na otvorenom prostoru smeštene su i tezge sa konditorskim proizvodima, šećernom penom, ušećerenim voćem, krofnicama, ukrasima za jelku, raznobojnim helijumskim balonima.

Tokom vikenda, 22. i 23. decembra od 10.00 do 20.00, u hali 5 biće održana manifestacija „Tuning Weekend Party“. Na manifestaciji će biti prikazano četrdesetak specijalno modifikovanih vozila u disciplinama: Tuning, Styling, Audio db, Drift, Drag Race. Ovu svojevrsnu novogodišnju zabavu obeležiće i distributeri auto audio i DVD opreme, auto kozmatike, techno muzika koju će puštati renomirani disk džokeji i plesne grupe. Organizatori su Beogradski sajam i Auto Tuning Club Beograd. Kupovinom ulaznice za Novogodišnji vašar posetioci će moći da pogledaju i „Tuning Weekend Party“. (danubeogradu.rs)

loading...