Naslovna » BG svaštara » Književnost » Čarobna knjiga: Mič Vajnhaus – Moja kći Ejmi
Čarobna knjiga: Mič Vajnhaus - Moja kći Ejmi
Čarobna knjiga: Mič Vajnhaus - Moja kći Ejmi

Čarobna knjiga: Mič Vajnhaus – Moja kći Ejmi

Izdavačka kuća „Čarobna knjiga“ objavili je ove godine knjigu „Moja kći Ejmi“ čiji je autor Mič Vajnhaus.

Genije, inspiracija, ikona – postoji mnogo reči kojima se može opisati Ejmi Vajnhaus, ali na prvom mestu su je duh, šarm i žudnja za životom učinili besmrtnom. Ejmina porodica, prijatelji i obožavatelji širom sveta 23. jula 2011. oplakali su tragičnu vest da je ta sjajna, talentovana i izuzetno velikodušna žena napustila svet. Armija posvećenih obožavatelja je izgubila svog idola, a neutešna porodica je izgubila svoju Ejmi.

Kao umetnica, bila je bez premca. Harizma i glas koji hipnotiše namah su je načinili novom zvezdom po izlasku njenog debitantskog albuma „Frank“ 2003. godine. Kako je njena slava rasla, bivalo je očigledno da ta obična devojka iz severnog Londona poseduje mnogo više od osrednjeg talenta.
Sada Ejmin otac i prijatelj Mič prvi put otkriva Ejmi: kćerku koju je negovao od rođenja, svetsku umetnicu i beznadežnu romantičarku.

Ličnim pričama i intimnim sećanjima Mič slika portret Ejmi, nežne devojke magičnoga glasa. Od nestašnih ranih godina do muzičkih uticaja i snova o uspehu, od njenog neverovatnog uspona sve do najmračnijih dana njene borbe sa zavisnošću. (danubeogradu.rs)

Pogledajte prikaze i drugih knjiga od istog izdavača…

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.