Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Prvi put u Beogradu – žurka „Hed Kandi“

Prvi put u Beogradu – žurka „Hed Kandi“

Žurka „Hed Kandi“ po prvi put će biti održana u Beogradu, u baru „Brankow“ (Crnogorska 10), 20. decembra od 22.00. Karte su u prodaji po ceni od 1.000 dinara, a mogu se kupiti u baru „Ludost“ u Savamaloj (Karađorđeva 43) svakog dana od 10.00 od 1.00. Broj karata je ograničen (info: 069/8300-777).

Seksi disko senzacija iz Londona redovno se održava na najprestižnijim svetskim lokacijama, od Ibice do Las Vegasa, pa se u „Brankowu“, u koji će moći da se uđe samo u beloj odevnoj kombinaciji, očekuje pravi spektakl.

„Hed Kandi“ je poznat po spektakularnim koreografijama na svojim žurkama, pa će u skladu s tim i „Brankow“ biti specijalno dekorisan ovom prilikom. Ceo klub će biti „presvučen“ u bele nijanse, a i svi gosti kluba će morati da budu u odeći ove boje. Takođe, sprema se i više iznenađenja kad su efekti u pitanju, tako da se očekuje pravi vuzelni ugođaj. Inače,ovaj prestižni muzički, modni i parti brend specijalizovan je za NU disko muziku, koja predstvalja romantičnu vrstu disko hausa.

Na žurkama uvek di džeja uživo prate saksofonista i perkusionista, pa će se takav miks desiti i u „Brankowu“. Od kada ga je 1999. godine osnovao DJ Mark Dojl, „Hed Kandi“ je od britanskog praktično postao svetski fenomen. Preko noći je prešao okvire Ujedinjenog kraljevstva i počeo da gostuje po drugim evropskim zemljama, ali i Americi i Australiji.

Do sada je na njihovom katalogu više od 80 kompilacija, albuma i brojnih drugih projekata, a već sada se zna da prvi dolazak ovog luksuznog brenda u Srbiju neće biti i poslednji. Beograd će stati rame uz rame sa Ibicom, Las Vegasom, Majamijem i Amsterdamom, pošto će se ove eksluzvne žurke u „Brankowu“ ubuduće održavati dva puta godišnje, po jednom na zimu i u proleće. (danubeogradu.rs)