Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi albumi » Novi album: Depeche Mode – Delta Machine

Novi album: Depeche Mode – Delta Machine

Dugoočekivani novi album benda Depeche Mode „Delta Machine“ biće objavljen 26. marta u izdanju „Columbia Records/Menart“.

Premijera spota za prvi singl „Heaven“ zakazana je za petak, 1. februara na Vevo kanalu, a u Srbiji će se premijerno emitovati na radiju B92.

Depeche Mode su nastali 1981. godine, a ovo će biti njihov trinaesti studijski album. Tim povodom Martin Gore je izjavio da želi „da se ljudi dobro osećaju dok slušaju ovaj album, da na neki način nađu mir, jer ima nešto magično u tome“, dok je Dave Gahan rekao da je na početku album zazvučao previše normalno, pa su napravili zbrku i dali mu izvorni Depeche Mode zvuk.

Album će biti dostupan kao standardni CD, deluxe edition (2 CD-a, sa knjižicom od 28 strana), singl „Heaven“ i „Heaven CD Maxi“ -sa četiri remiksa.

Na predstojećoj turneji koja počinje 7. maja, Martin Gore, Dave Gahan i Andy „Fletch“ Fletcher, održaće 34 koncerta i posetiće 25 evropskih zemalja. Prvi put dolaze u Beograd, a nastupiće 19. maja na Ušću. (danubeogradu.rs)

Delta Machine – spisak pesama: 1. Welcome To My World; 2. Angel; 3. Heaven; 4. Secret To The End; 5. My Little Universe; 6. Slow; 7. Broken; 8. The Child Inside; 9. Soft Touch / Raw Nerve; 10. Should Be Higher; 11. Alone; 12. Soothe My Soul; 13. Goodbye