Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Beyonce na dve bine u Areni

Beyonce na dve bine u Areni

Na koncertu Beyonce, 15. aprila, Kombank arena po prvi put imaće dve bine.

Ogromna produkcija Beyonce podrazumeva dve bine – glavnu koja će biti na istočnoj strani kao i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani. U okviru manje bine, biće mesta za sedenje a ulaznice za ova mesta vode se pod kategorijom VIP Experience (4.500 dinara) i ograničenog su broja. Kategorija B Stage su ulaznice za posebna mesta za stajanje odmah uz glavnu binu sa leve i desne strane. Takođe, broj ovih mesta je ograničen. VIP Experience i B stage ne podrazumevaju slikanje sa Beyonce. Kategorija sa Meet and Greet ne postoji kao ni Fan pit.

»»» Sve o koncertu Beyonce u Areni

Beyonce će svoju svetsku turneju započeti upravo koncertom u Beogradu. Zbog priprema turneje, Bijonse će doći u Beograd dva dana ranije, 13. aprila, dok će delovi opreme i tehnički tim početi da pristižu već 11. aprila.

Ulaznice za koncert biće u pretprodaji od sutra, 8. februara. Interesovanje za koncert Beyonce u Srbiji je već veliko. Po najavama organizatora, koncertu će prisustvovati i veliki broj stranih državljana kojima se više isplati da njen nastup gledaju u Beogradu. (danubeogradu.rs)

loading...