Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Cristian Varela: retro vinil spektakl 8. marta

Cristian Varela: retro vinil spektakl 8. marta

Najbolji svetski tech-house zvuk, predstaviće Cristian Varela, 8. marta u KPGT.

Cena karte je 1.000 dinara, a karte se mogu nabaviti u Bilet servisu, na blagajnama Arene, „Ušće“ SC, DOB, Doma sindikata i u knjižarama Vulkan i Delfi. Info line: 064/1845-807.

Heineken Music organizovaće muzičko-scenski nastup Cristiana Varele, trenutno najboljeg tehno DJ na svetu. Vatreni Španac koji već dve decenije postavlja trendove u elektronskoj muzici, za predstojeći nastup u Beogradu priprema svoj prvi ekskluzivni retro set na četiri gramofona i nezaboravno putovanje u zlatne godine techno zvuka. Na žurci će nastupiti i DJ Veztax, Speedy, Edy C i Miloš Vujović, kao regionalna podrška.

Već dve decenije Varela postavlja trendove u elektronskoj muzici i pali plesne podijume širom sveta. Sa više od 100 gigova godišnje, jedan je od najzauzetijih DJ-eva na planeti.

Tokom svoje uspešne karijere, Varela je dobio je tridesetak nagrada (najbolji label, najbolji DJ, najbolji producent), što nije iznenađujuće, jer je njegova strast ka muzici velika, a svakodnevni trud neizostavan, uz veliki tim koji ga godinama prati. Radio je na više od 150 izdanja i kompozicija za najprestižnije međunarodne izdavače. Godinama vodi svoju etiketu Pornographic Recordings.

Dan kasnije, 9. marta, Varela će nastupiti i u Subotici. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.