Naslovna » BG servis » Nagrade za najlepše izloge na Starom gradu

Nagrade za najlepše izloge na Starom gradu

Savet za zaštitu životne sredine opštine Stari grad dodelio je nagrade za najlepše izloge na teritoriji te opštine za prethodnu godinu.

Priznanje za najlepši izlog dobila je Optička radnja „Sole“, drugo mesto pripalo je buticima „Burberry“ i „Distante“, a treće su ravnopravno podelili restoran „Br&oni“ i butik „L’aterier“. Po odluci žirija, ovogodišnji pobednik prikazao je veliku kreativnost i maštu iako se radi o maloj firmi. U radnji „Sole“ pokazali su kako naočare za vid mogu poslužiti kao ukras, kako za lice tako i za novogodišnji izlog.

Budući da su ove godine izlozi verno oslikavali novogodišnje raspoloženje i da su se aranžeri izuzetno potrudili, Savet za zaštitu životne sredine odlučio je da prigodnim poklonima nagradi i izloge koji su se našli u užem izboru, a to su DIP trade doo „Fly London“, „Software“, „Waggon“, „Flora art“, „Billa“, „CrabTree&Evelyn“, „Ateks Moda Mi“, „Beba kids“ i „PS Fashion“.

Ovogodišnjim pobednicima nagrade su doleli predsednica Saveta za zaštitu životne sredine Ivana Lazić i pomoćnik predsednika opštine Đorđe Spasić. Oni su zahvalili prisutnima što su se potrudili da ulepšaju Stari grad i pozvali ih da se i sledeće godine prijave za takmičenje.

Takmičenje za najlepši izlog je tradicionalna manifestacija koju Savet za zaštitu životne sredine organizuje još od 1989. godine. (Beoinfo)