Naslovna » Izlasci » Pozorište » Predstave u produkciji Studio Centra tokom marta
Studio Centar - Kabare
Studio Centar - Kabare

Predstave u produkciji Studio Centra tokom marta

U produkciji Studio Centra tokom marta biće premijerno izveden „Baš naš kabare – Mjuzikl na 8 jezika“, kao i predstave „Deca na internetu“ i „Mi deca sa stanice Zoo“.

Na tri beogradske pozorišne scene, mladi glumci pozorišnog studija igraće dve već kultne predstave „Deca na internetu“ i „Mi deca sa stanice Zoo“, kao i novi, modifikovani „Baš naš kabare“, ovoga puta u formi mjuzika na osam svetskih jezika.

Predstava „Deca na internetu“ će biti igrana 5. i 26. marta od 20.00 u Dečjem kulturnom centru Beograda. To je autorski projekat Studio Centra u kome se autori kroz četiri priče bave zloupotrebom dece na internetu.

„Baš naš kabare – Mjuzikl na 8 jezika“, premijerno će biti izveden u pozorištu „Dadov“, 15. marta od 20.00, a na istom mestu prva repriza će biti 19. marta od 20.00. Reč je o predstavi, koja je prvi put izvedena pre pet godina. Nova glumačka ekipa uz podršku dvoje glumaca iz prve postave (Sofiju Ivanović i Bojana Živkovića), modifikovala je ovu originalnu predstavu u formu mjuzikla, pa će publika moći da uživa u svojevrsnom muzičko-plesnom performansu.

Najpopularnija predstava Studio Centra „Mi deca sa stanice Zoo“, rađena po istoimenom romanu Kristijane F. biće odigrana 28. marta od 20.00, na sceni Malog pozorišta „Duško Radović“ u Novom Beogradu. Šokantnu priču o devojčici koja je sa 13 godina postala teški zavisnik od heroina, do sada je videlo oko 5.000 gledalaca.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama pomenutih pozorišta, a mogu se rezervisati i pozivom na broj 062/8075-201. (danubeogradu.rs)