Izdvajamo
Naslovna » Arhiva tagova: studio centar

Arhiva tagova: studio centar

Premijera: 35 kalorija bez šećera

Studio Centar i DOB: 35 kalorija bez šećera

U Domu omladine Beograda premijerno će biti izvedena predstava Studija Centar „35 kalorija bez šećera“, 22. i 23. januara od 20.00.

Pročitaj više »

Premijera: Studio Centar i DOB – Borilački klub

Studio Centar i DOB - Borilački klub

Predstava „Borilački klub“ koju je pripremio Studio Centar premijerno će biti izvedena u Domu omladine Beograda 10. i 11. decembra od 20.00.

Pročitaj više »

Studio Centar: Pozorišna jesen za tinejdžere ponovo u Domu omladine Beograda

Studio Centar: Deca na internetu

Studio Centar i Dom omladine Beograda i u predstojećoj sezoni ponudiće beogradskim tinejdžerima edukativne pozorišne predstave namenjene njihovom uzrastu.

Pročitaj više »

DOB i Studio Centar: Vreme je za pozorište!

Studio Centar: Vreme je za pozorište - Otuđenje

Uspešnu akciju igranja pozorišnih predstava za tinejdžere i tokom 2018. godine nastaviće Dom omladine Beograda i Studio Centar.

Pročitaj više »

Studio Centar – premijera: Otuđenje

Studio Centar - Otuđenje

Po motivima četiri komedije Ežena Joneska nastala je predstava „Otuđenje“ čija će premijera biti 12. decembra od 20.00 u Domu omladine Beograda.

Pročitaj više »

Studio Centar: Deca na internetu 2

Deca na internetu 2

U ponedeljak i utorak, 27. i 28. novembra, biće održana premijerna izvođenja nove predstave Studio Centra „Deca na internetu 2“.

Pročitaj više »

Premijera: Studio Centar – Sve je to rock’n’roll

Sve je to rock'n'roll

U sredu, 7. decembra od 20.00, u Pozorištu Pinokio (Goce Delčeva 1) premijerno će biti izvedena 23. predstava Studio Centra „Sve je to rock’n’roll“.

Pročitaj više »

Studio Centar: kreativno pisanje i gluma u novoj sezoni

Studio Centar

Studio Centar, dobro poznato mesto kulturne, pre svega dramske edukacije za mlade, koji uspešno već deset godina vodi glumac Nenad Radović, ponovo je aktuelan.

Pročitaj više »

Beskrajna priča: Audicija za pozorišni spektakl

Beskrajna priča: Audicija za pozorišni spektakl

Povodom 10. rođendana Studio Centar organizuje veliku audiciju za pozorišni spektakl „Beskrajna priča“.

Pročitaj više »

Premijera predstave „Dnevnik Ane Frank“

Dnevnik Ane Frank

Predstava Studio Centra „Dnevnik Ane Frank“ premijerno će biti izvedena u sredu, 18. novembra od 20.00, na sceni „Stamenković“ UK Palilula.

Pročitaj više »

Humanitarna akcija: Život koji živimo

Studio Centar - Život koji živimo

Humanitarna akcija „Život koji živimo“ namenjena je prikupljanju pomoći deci koja su smeštena u objektima Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu.

Pročitaj više »

Studio Centar: Izađite u pozorište!

Studio Centar: Deca na internetu

Studio Centar i UK Palilula će tokom marta 2015. godine organizovati akciju „Mesec pozorišta za mlade“, u okviru koje će biti izvedene četiri pozorišne predstave.

Pročitaj više »

Premijera: (De)generacija ili Hej šta je s vama ljudi?

(De)generacija - Studio Centar

Predstava o nasilju u školama „(De)generacija ili Hej šta je s vama ljudi?“ premijerno će biti izvedena na sceni „Stamenković“ u UK Palilula, 26. novembra od 19.30. Prva repriza je u četvrtak, 4. decembra od 19.30.

Pročitaj više »

Scena Stamenković: „Mi deca sa stanice Zoo“, 30. oktobra

Mi deca sa stanice Zoo

U četvrtak, 30. oktobra od 19.30, na Sceni Stamenković (UK Palilula, Mitropolita Petra 8) biće odigrana predstava „Mi deca sa stanice Zoo“ Studio Centra.

Pročitaj više »

Pozorište ponedeljkom: Mi deca sa stanice Zoo

Mi deca sa stanice Zoo

U nastavku serijala Pozorište ponedeljkom biće održana predstava Mi deca sa stanice Zoo, 14 . oktobra od 20.00 u Domu omladine Beograda.

Pročitaj više »

Predstava „Deca na internetu“ za Tijanino srce

Studio Centar - Deca na internetu

Dečji kulturni centar Beograd i Studio „Centar“, u subotu, 6. aprila od 20.00, u Maloj sali DKCB (Takovska 8), organizovaće humanitarnu pozorišnu predstavu „Deca na internetu“, za pomoć osmogodišnjoj devojčici Tijani Ognjanović za transplantaciju srca. Cena ulaznice je 500 dinara.

Pročitaj više »

Predstave u produkciji Studio Centra tokom marta

Studio Centar - Kabare

U produkciji Studio Centra tokom marta biće premijerno izveden „Baš naš kabare – Mjuzikl na 8 jezika“, kao i predstave „Deca na internetu“ i „Mi deca sa stanice Zoo“. Na tri beogradske pozorišne scene, mladi glumci pozorišnog studija igraće dve već kultne predstave „Deca na internetu“ i „Mi deca sa stanice Zoo“, kao i novi, modifikovani „Baš naš kabare“, ovoga …

Pročitaj više »

Deca na internetu – tri predstave u februaru

Deca na internetu

Predstava Studio Centra „Deca na internetu“ biće odigrana 5, 12. i 26. februara od 20.00 na maloj sceni Dečjeg kulturnog centra Beograda (Takovska 8).

Pročitaj više »

Premijera predstave „Deca na internetu“

Deca na internetu

Premijera predstave Studio Centra „Deca na internetu“ biće izvedena u Dečjem kulturnom centru Beograda (Takovska 8), u petak, 9. novembra od 20.00. Reprizna izvođenja biće 10, 13, 20, 23. i 27. novembra od 20.00. „Deca na internetu“ naslov je autorskog projekta Studio Centra, koji se bavi zloupotrebom dece na internetu, na kojem već godinu dana radi tim Centra sa velikim brojem polaznika. Pozorišna predstava, proistekla iz istraživačkog i edukativnog procesa, namenjena je tinejdžerskoj populaciji, ali i roditeljima i nastavnicima, koji čine veoma važan faktor u edukaciji i …

Pročitaj više »

Studio Centar: Jesenji upis novih članova

Studio Centar poziva zainteresovane na audiciju za prijem novih članova u pozorišni studio, 29. septembra od 17.00, kao i na audiciju za moderni horski studio, 30. septembra od 17.00, u prostorijama centra (Timočka 9). Studio centar je osnovan 2006. godine sa ciljem da deci i mladima pruži kulturno obrazovanje i prostor u kom mogu da razviju talente, prošire vidike i …

Pročitaj više »