Naslovna » BG svaštara » Promocije » Super igra od sad i u Srbiji
Super igra

Super igra od sad i u Srbiji

Jedna od najpopularnijih igara na svetu, Super igra, poznata pod imenima skrebl, lexico ili, prosto, ukrštene reči, sada može da se kupi i u Srbiji, u verziji na ćirilici i latinici.

Jedan od kreatora srpskog skrebla, Nemanja Nikolić, kaže: „Posebno smo ponosni na činjenicu da su svi delovi ove igre napravljeni ručno u Srbiji. Zato su neki delovi malo drugačiji, recimo neka slova nisu baš savršena. Ali, to nije greška proizvođača – želeli smo da našu igru naprave najbolje domaće zanatlije, koje će joj posvetiti puno ljubavi i to od drveta, papira i tkanine. Veliki deo novca od prodaje završiće upravo u njihovim rukama. I drago nam je zbog toga. Te male nepravilnosti upravo ukazuju na divne rukotvorine i prava mala umetnička dela koja su sad pred našim igračima“.

Igra je namenjena i deci i odraslima koji od dobijenih slova sastavljaju reči. Pored zabave za celo društvo, vežba se inteligencija, povećava fond reči i bolje upoznaje naš divni jezik.

Cena igre je 2.499 dinara. U kompletu su tabla, 106 slova, nosači za slova, platnene torbice za slova i uputstvo. Igra može da se poruči preko Facebook strane, e-mailom (superigresrbija@gmail.com) ili pozivom na broj +381 66 97 474 80. (danubeogradu.rs)

A u prodaji je još jedna super igra! Pogledajte OVDE!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.