Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Astrix na Kolosu, 16. marta

Astrix na Kolosu, 16. marta

Čuveni izraelski DJ i producent i legenda trance muzike Astrix nastupiće u Beogradu na splavu Kolos 16. marta. Na velikoj žurci koja počinje u 22.00 kao podrška će nastupiti lokalni DJ-evi.

Tridesetjednogodišnji Avi Šmailov pod pseudonimom Astrix nastupa već više od deceniju i po. Nastupao je u klubovima Tel Aviva i brzo postao poznat širom sveta po mešanju pop melodija i progresivnom house zvuku. Prvi album „Eye To Eye“ objavio je 2002. godine, a već godinama se nalazi na listi „najboljih 100 DJ-eva“ po izboru DJMag magazina.

U proteklih pet godina Astrix je samo potvrdio status vodećeg trance DJ-a, nastupavši na najvećim svetskim festivalima elektronske muzike: Dance Valley, Tomorrowland, SW4, Creamfileds, Love Parade, UAF, Planeta Atlantida, Triba… Kao jedno od najpoznatijih imena globalne DJ scene, često je nastupao i u eminentim noćnim klubovima i koncertnim prostorima. Pre tri godine, objavio je i treći studijski album, „Red Means Distortion“. Od tada je neprekidno na turneji, a nastup u Beogradu biće mu tek četvrti u ovoj godini, te našu publiku očekuje svež set i novi miks.

Uz njega će miksovati Aquapipe, Sivi i Albert.

Karte po promotivnoj ceni od 750 dinara mogu se nabaviti na Bilet servisu i prodajnim mestima Eventima. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.