Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Disko spektakl Hed Kandi opet u baru „Brankow“

Disko spektakl Hed Kandi opet u baru „Brankow“

Prestižni londonski serijal disko žurki „Hed Kandi“, koji se održava na najekskluzivnijim svetskim lokacijama od Las Vegasa do Barselone i Ibize, 4. aprila po drugi put će biti održan u baru „Brankow“.

Posle senzacionalne žurke sa atraktivnim plesačicama i koreografijom koju je „Hed Kandi“ priuštio Beogradu u decembru prošle godine, ovaj prestižni modni, muzički i parti brend u aprilu sprema još jedan spektakl.

Beograd će opet stati rame uz rame sa Ibizom, Las Vegasom, Majamijem, Amsterdamom, Barselonom, kao i u decembru prošle godine kad je u „Brankowu“ nastupio jedan zaštitnih znakova ovog brenda, DJ Andy Norman. „Hed Kandi“ i Andy su potpuno opravdali klasu, tako se očekuje da i nova žurka ne bude ispod tog nivoa. Ovaj prestižni brend specijalizovan je za NU disko muziku, koja predstavlja romantičnu vrstu disko hausa.

Na žurkama uvek di džeja uživo prate saksofonista i perkusionista, pa će se takav miks desiti i u „Brankowu“. Od kada ga je 1999. godine osnovao DJ Mark Dojl, „Hed Kandi“ je od britanskog praktično postao svetski fenomen. Preko noći je prešao okvire Ujedinjenog kraljevstva i počeo da gostuje po drugim evropskim zemljama, ali i Americi i Australiji. Do sada je na njihovom katalogu više od 80 kompilacija i albuma i brojnih drugih projekata. Sa dolaskom žurke „Hed Kendi“ „Brankow“ nastavlja da se profiliše kao mesto koje donosi nove trendove i kvalitenu muziku u Beograd. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.