Naslovna » Izlasci » Sajmovi » EDUfair 2013, 8. i 9. marta

EDUfair 2013, 8. i 9. marta

Deseti međunarodni sajam obrazovanja – EDUfair 2013 biće održan 8. i 9. marta u Hotelu Metropol Palace (Bulevar kralja Aleksandra 69).

EDUfair čitavu deceniju pomaže našim budućim studentima u njihovom izboru obrazovanja i budućih karijera, sa sloganom „A šta ćeš ti da studiraš?“. Više od 80 domaćih i inostranih fakulteta i visokih škola iz 15 zemlja svakako im olakšava i ukazuje na veliki izbor i mogućnosti koje imaju pri biranju njihovog daljeg školovanja. Više od 7.000 mladih ljudi poseti sajam.

Svečanom otvaranju, 8. marta od 12.00, prisustvovaće i rektori, dekani, profesori, kao i predstavnici medija, a EDUfair će i ove godine otvoriti Ministar prosvete nauke i tehnološkog razvoja prof. dr Željko Obradović i Ambasador Velike Britanije.

Sajam je svoj kreativni duh obogatio i proširio besplatnim radionicama namenjenim učenicima i profesorima: „Brzo čitanje“, „Brilijantno učenje“, „Neverbalna komunikacija“, „Kako aplicirati za stipendiju“, „Studentske vize“ i mnoge druge.

Potpuno besplatne ulaznice mogu se naći pre početka sajma na sajtu www.edufair.rs, kao i putem aktivacije na Facebook-u. Cena ulaznice na sajmu je 100 dinara, za organizovane grupe od tri i više učenika cena iznosi 70 dinara po osobi. Ulaz za pratioce grupa je besplatan, a ulaz na radionice je uključen u cenu ulaznice.

Maturanti i đaci trećih razreda, na jednom mestu, dobijaju sve informacije koje su im potrebne pri izboru fakulteta ili više škole. Na sajmu će srednjoškolci moći da reše nedoumice u vezi sa studiranjem.

Organizator je firma Oivivio, specijalizovana za organizaciju projekata, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ambasadom Velike Britanije. (danubeogradu.rs)