Izdvajamo
Naslovna » Arhiva tagova: hotel metropol

Arhiva tagova: hotel metropol

Če Gevara i Fidel Kastro u Beogradu

Fidel Kastro u Beogradu.Foto: Stevan Kragujević (Wikipedia; po odobrenju kćerke Tanje Kragujević)

Preminuo je Fidel Kastro. Devedesetogodišnji kubanski vođa revolucije, popularni El Komandante, slavljen i osporavan, bez sumnje je jedan od političara koji su obeležili dvadeseti vek.

Pročitaj više »

Humanitarna modna revija agencije Fabrika

Modna revija - Todorović, Skoko, Banović

U hotelu Metropol agencija Fabrika tradicionalno organizuje humanitarnu modnu reviju 1. aprila od 20.00 u cilju opremanja novog doma na opštini Zvezdara, Prihvatilišta.

Pročitaj više »

Beograd okupio najbolje evropske šahistkinje

Dani šaha

Pojedinačno evropsko prvenstvo u šahu za dame počelo je u srpskoj prestonici, gde će, pod pokroviteljstvom grada Beograda, nastupiti rekordan broj takmičarki.

Pročitaj više »

EDUfair 2013, 8. i 9. marta

EDUfair

Deseti međunarodni sajam obrazovanja – EDUfair 2013 biće održan 8. i 9. marta u Hotelu Metropol Palace (Bulevar kralja Aleksandra 69).

Pročitaj više »

Beograd će ove godine dobiti dva nova hotela

Posle donošenja Uredbe o penalima koje će morati da plate neodgovorni investitori koji u roku od dve godine ne završe gradnju, oživela su mnoga gradilišta u Beogradu. Na mestu nekadašnjih ruševina ove godine nići će velelepni hoteli „Stari mlin“ i „Metropol“. U Upravi „Metropola“ kažu da će rekonstrukcija, koja je odlagana godinama, ukoliko vremenski uslovi budu odgovarajući, biti završena za …

Pročitaj više »