Naslovna » Izlasci » Festivali » Kanda Kodža i Nebojša na Supernatural festivalu

Kanda Kodža i Nebojša na Supernatural festivalu

Prvi izvođač čiji je nastup potvrđen na 7. Supernatural festivalu, 21. aprila, je bend Kanda Kodža i Nebojša. Oni će prvi put gostovati na ovoj manifestaciji koja se održava na Adi Huji.

„Ekološke vrednosti koje afirmiše Supernatural su i naše vrednosti, posebno one koje polaze od osnovnog značenja ekologije, odnosa prema okolini, prirodnoj i naročito društvenoj. U vremenu sve većeg zaborava da možemo biti i ljudi i na prostoru na kome izgleda da niko nikom nije stvarno bitan, super je organizovati druženje sa svešću o tome, a mi ćemo se kao i obično truditi iz sve snage“, rekao je Nenad Pejović, gitarista KKN.

Kanda Kodža i Nebojša postoje više od 20 godina tokom kojih su ostavili jak trag na srpskoj rok sceni. Beležeći promene u društvu, dobili su status kultnog benda koji predstavlja glas čitave jedne generacije. Kanda Kodža i Nebojša postoje od 1991. godine, do sada su objavili šest studijskih albuma, a poslednji je „Manifest“.

Tradicionalno, Supernatural festival će imati bogat muzički, ekološki i program za najmlađe. U okviru zelene pijace i zelene učionice predstaviće se veliki broj organizacija, izlagača i predavača. (danubeogradu.rs)

Pročitajte i…
Sedmi Supernatural festival, 21. aprila

loading...