Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Lil Fame i Termanology 8. marta u klubu „Ilegala“

Lil Fame i Termanology 8. marta u klubu „Ilegala“

Američki reperi Lil Fame i Termanology, nastupiće u petak, 8. marta od 22.00, u klubu „Ilegala“ (Vasina 19) i tako najaviti treće izdanje hip-hop festivala Svi kao jedan koji će od 14. do 16. juna tradicionalno biti održan u skejt parku na Ušću.

U epicentru prestonice, posle dužeg vremena, ljubitelji hip-hopa imaće priliku da prisustvuju živom nastupu poznatih repera koji su u svojoj karijeri dali relevantan doprinos ovoj kulturi. Lil Fame, iz čuvenog sastava M.O.P, poznatog po hitovima „Cold as Ice“ i „Ante Up“, nalazi se na evropskoj turneji sa projektom „Fizzyology“ koji promoviše zajednpo sa Termanologyjem. U okviru ove turneje oni će nastupiti na specijalnom izdanju poznatog domaćeg hip-hop i r’n’b serijala „Friday Swag“.

Gostovanje poznatih američkih repera predstavlja zajednički projekat dve domaće hip-hop organizacije „Just Classix“ i „Friday Swag“ koje u glavnom gradu aktivno razvijaju scenu baziranu na crnom zvuku. Pored stranih izvođača, kao domaća podrška nastupiće DJ Laki, DJ Rokam i Sick Touch.

U skejt šopu „Kobazz“ i u klubu „Ilegala“ karte mogu da se kupe po ceni od 800 dinara. (danubeogradu.rs)