Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Soul Clap, 29. marta u Beogradu

Soul Clap, 29. marta u Beogradu

Bostonski DJ duo Soul Clap nastupiće u klupskom prostoru „Depo“ (Travnička 3), 29. marta, u okviru Freedom Music serijala. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Doma omladine, Bilet centra i prodajnim mestima Eventima po promotivnoj ceni od 790 dinara.

Trenutno jedno od najtraženijih imena svetske elektronske scene po prvi put će „odmeriti snage“ sa srpskom publikom kojoj će predstaviti aktuelni album „Efunk“, nastavak popularnih remiksa kultnih a i donekle zaboravljenih hitova sa kojima su Eli Goldstein i Charles Levine i osvojili klupsku publiku širom planete.

Vlasnici enormne muzičke kolekcije i istančanih veština za miks pultom koji nam dolaze sa istočne američke obale, Eli i Charles, prava su retkost na savremenoj DJ sceni jer „umeju da miksuju; epski dobro“. U njihovim setovima uživa privilegovana publika na festivalima kao što su Sonar, ADE ili BPM, kao i posetioci klubova Watergate, Marcy Hotel ili Fabric.

Osim pesme sa aktuelnog albuma „Efunk“, Soul Clap će nam doneti i pesme sa miks izdanja za prestižnu DJ Kicks seriju, te asortiman etiketa Soul Clap Records, Crosstown Rebels, Double Standard, Circus Company, !K7, njihovih partnerskih izdavača Wolf+Lamb. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.