Naslovna » Izlasci » Film » Triler „Let“ u bioskopima od 14. marta
Let

Triler „Let“ u bioskopima od 14. marta

Film Roberta Zemekisa „Let“ (Flight) prikazivaće se od 14. marta u bioskopima.

Posle premijere na FEST-u, publika će još jednom imati priliku da vidi triler u kome glavne uloge tumače Denzel Vošington, Džon Gudmen, Don Čidl i drugi.

Vrhunski pilot ali problematičan čovek, Vip Vitaker na čudesan način uspeće da prinudno prizemlji avion, izbegne katastrofu i spasi skoro sve putnike na letu. Vip će biti proglašen za heroja. Ali, postoje neka pitanja na koja treba dati odgovor. Uzrok pada nije u potpunosti jasan njegovim nadređenima, a posebno ne Nacionalnom odboru za bezbednost u saobraćaju, iako je Vip siguran da bi avion pao i da bi svi poginuli, da nije on tog dana bio za komandama. Bez obzira na sve, istraga se sprovodi do kraja.

Dok je istraga trajala, Vip nije leteo. Za to vreme on se suočava sa svojim ličnim demonima. Podršku mu pružaju prijatelji i novi saveznici, a upoznaje i Nikol. Ona je fotograf bez posla i lečeni zavisnik i možda mu je baš ona potrebna u tom trenutku. Još samo da on shvati šta se to stvarno događa…

U filmu „Let“ ispričana je uznemirujuća priča o junačkom delu jednog čoveka, o njegovom mirenju sa samim sobom i otkrivanju istinskih vrednosti. (danubeogradu.rs)